bouwmaterialen paesen peer
Peer Bouwmaterialen Paesen overgenomen Internetgazet.
Het bouwbedrijf Groep Van Pelt uit Zoersel heeft de nv Bouwmaterialen Paesen uit Peer overgenomen. Dat meldt de krant De Tijd. Bij Paesen stapt de familie uit het kapitaal, maar ze blijft wel op operationeel vlak aan boord. Paesen telt 140 werknemers, Van Pelt ruim 200.
lenen
Van Pelt koopt sectorgenoot Paesen Peer Regio HLN.
Van Pelt nv is leverancier van bouwmateriaal en tegels. De firma werd in 1955 in Sint-Antonius bij Zoersel opgericht als Van Pelt Bouwmaterialen Kolen en vijftien jaar later omgevormd tot Bouwmaterialen Van Pelt nv. Paesen Bouw-Expo nv is actief in dezelfde sector en heeft haar gebouwen in Linde Peer.
Bank
Bouwmaterialen Expo Paesen Nv Peer 3990 Maaseik, Steenweg Linde 55, ENTERPRISE NUMBER 0423217532. Kompass Professionnel.
Neem contact op met één van onze consultants per telefoon van maandag tot vrijdag van 900: tot 1230: uur en van 1330-1700: vrijdag tot 1600, of stuur uw bericht via e-mail. 32 2 345 90 70. Limburg Maaseik Peer Bouwmaterialen Expo Paesen NV. Bouwmaterialen Expo Paesen NV.
Ontdek alle materialen voor de inrichting of herinrichting van uw tuin bij Paesen Tuin-Expo.
Paesen Bouw-Expo NV. Steenweg Linde 55. Tel: 011 66 55 50. Fax: 011 66 55 52. Algemeen Tuin en Klinker-Expo. Als Tuin-Expo richten wij ons op de vormgeving of herinrichting van uw tuin. Het uitgebreide productgamma aan klinkers, tuintegels, natuursteen en tuindecoratie is vrij te bezichtigen in een aparte toonzaal. Omdat de materialen steeds in vlakken uitgespreid liggen, is het mogelijk om het totaalbeeld te vergelijken. Ook zijn diverse soorten siergrind, schanskorven en keerwanden te bezichtigen en breiden wij ons gamma voortdurend uit naar de hedendaagse trends. U vindt onze Tuin-Expo terug op de eerste verdieping van onze gebouwen te Linde Peer, gemakkelijk te bereiken via trap of lift.
Paesen Bouw-Expo, Peer Tel: 011665. Bouwmaterialen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Steenweg Linde 55, 3990 Peer. 011 66 55 50. 011 66 55 52. Andere interessante bedrijven in de buurt. Maaseikerbaan 82, 3960 Opitter Bree. Schutenseweg 91a, 3520 Zonhoven. Runkelen-Dorp 141, 3803 Runkelen Sint-Truiden. 29 augustus 2016. Slechte service: Bijna alle facturen zijn foutief, komen niet overeen met de afgesproken offertes Meer dan een maand wachten op antwoord/creditnota's, ook na meerdere reminders en telefoontjes waarbij je steeds het antwoord krijgt dat ze zo snel mogelijk zullen reageren Foute materialen worden geleverd, deze moet je zelf op eigen kosten terug bezorgen Komen afspraken niet na wat betreft timing van leveringen. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 18 februari 2012. Bij bouwmaterialen Paesen kochten wij onze bakstenen en bouwmaterialen voor ons huis.
Bouwmaterialen Tegels Tuindecoratie Paesen Bouwmaterialen.
Om onder alle omstandigheden snel en optimaal onze bouwmaterialen te kunnen afleveren steunen wij op een zeer modern en uitgebreid wagenpark. Dit in combinatie met een gemotiveerde groep medewerkers die uw bestelling met uiterste zorg zullen behandelen. Dankzij onze unieke openingsuren kan u ons zeer vlot contacteren. Wij zijn er van overtuigd dat een bezoek aan onze toonzaal uw beeld van onze firma zal vervolledigen, en hopen u dan ook spoedig te mogen verwelkomen in onze gebouwen te Linde Peer. Paesen Bouw-Expo NV.
Bouwgroep Van Pelt koopt Limburgse sectorgenoot Paesen.
Door de overname van Paesen wordt de Groep Van Pelt de grootste speler in ons land in de levering van bouwmaterialen aan aannemers. De consolidatie in de bouwsector leidt tot een grote deal in het segment van de levering van bouwmaterialen aan aannemers.
Onze contactgegevens Paesen Bouw-Expo een gevestigde waarde.
Paesen Bouw-Expo NV. Paesen Bouw-Expo en Paesen Tegelexpo. Steenweg Linde 55. OPGELET: Bereikbaarheid toonzaal te Peer. Ook tijdens de langdurige werken start februari 2018 zal onze vestiging te Peer bereikbaar blijven. Voor het verkeer komende vanuit Peer zal er niets veranderen.
Paesen overgenomen door kleinere sectorgenoot Made in Limburg.
Wat al even in de sector geweten was, heeft bouwmaterialengroep Paesen uit Peer nu officieel gemaakt: het bedrijf wordt overgenomen. Koper is Van Pelt uit Zoersel, die door de overname de grootste groothandelaar in bouwmaterialen in ons land wordt. Paesen stond al een tijdje te koop.

Contacteer ons