portas trappen
PORTAS werkwijze voor trappenrenovatie PORTAS België renovatie.
Nog meer PORTAS oplossingen zijn binnenkort hier te zien. Renovatie-oplossingen Traprenovatie PORTAS werkwijze voor trappenrenovatie. Overzicht trappen Voorbeelden bij klanten. De PORTAS methode voor trappenrenovatie. Bij het trede-op-trede-systeem blijft de intacte kern van uw trap behouden. Deze aanwezige traptreden worden bekleed met nieuwe, op maat gemaakte treden.
vaste trap
PORTAS RENOVATIES.
Vervul nu ook uw woonwensen met de keuze uit meer dan 1.000 modellen, dessins, kleuren en materialen en vergeet vuil, stof, lawaai en vervelende langdurige bouwwerkzaamheden in huis. Met PORTAS renoveren in plaats van onnodig investeren dit zijn uw voordelen.:
trappen smet
Klantenvoorbeelden trappenrenovatie PORTAS België renovatie.
na de renovatie. voor de renovatie. na de renovatie. voor de renovatie. na de renovatie. Over PORTAS PORTAS vakbedrijf vinden Copyright 2019 PORTAS België. Nog meer PORTAS oplossingen zijn binnenkort hier te zien. Duitsland Oostenrijk Zwitserland Nederland België Frankrijk Luxemburg.
trap
Renovatiebedrijf en schilderbedrijf failliet Staden Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De rechtbank van koophandel in Ieper heeft de bvba Portaver uit de Provinciebaan in Westrozebeke failliet verklaard. De firma noemde zich een vakspecialist in renovatie van deuren, plafond, kastsystemen, keukens of trappen. Portaver werd opgericht begin april 2010.
rente
Binnendeuren Livios.
In het huis dat we aan het verbouwen zijn stonden deuren die bekleed waren met portas. Die portas hebben we verwijderd, waardoor op het hout nog lijmresten. Wat is de oorzaak van kromtrekking deuren? Vraag en antwoord dank aan Hugues Frère, HoutInfoBois.
rechte trap
Open trap renoveren: snelle en professionele uitvoering Traprenovatie Upstairs.
Geen probleem: bij Upstairs Traprenovatie maken we van een open trap een dichte trap dat is zelfs een van onze specialisaties. Open trap renoveren? Heb je een stalen wenteltrap of een spiltrap met massieve houten treden? Ook deze open trappen kunnen we renoveren en helemaal aanpassen aan jouw interieur en wensen.
Portas-Portaver BVBA Provinciebaan 44 Westrozebeke: Zoek eens op. Trappen.
Zwevegem 2 bedrijven. Zwevezele 1 bedrijven. zoek toon plaatsen. Bedrijven per regio.: T: 051 780254. F: 051 780164. Portas-Portaver BVBA staat in: trappen regio West-Vlaanderen. Deel deze pagina via.: linkruil met uw website? home nieuw adres wijzigen adres adverteren contact disclaimer privacy.
Willy Samyn Aluminiumconstructie ramen en deuren.
Opstart van Portas als 2 activiteit Renovatie van deuren, keukens, trappen., 1983 Uitbreiding werkplaats met extra atelier van 30x20m. 1989 Instap in bedrijf van huidig zaakvoerder Steven Samyn aanwerving van 2 voltijdse medewerker. 1992 Oprichting toonzaal en burelen. Verkoop activiteiten Portas.
Renovatie-infodagen bij PORTAS Rodi.
En die bieden wij: naast renovatie-oplossingen van eerste klas kwaliteit, garanderen wij u een soepel verloop van de renovatie, stiptheid en vaste prijzen, aldus René Tijsterman. De renovatie oplossingen betreffen keuken, badkamermeubelen, kastsystemen, plafonds en nu ook trappen. Al 40 jaar vervult PORTAS renovatiewensen op maat en meestal in slechts één dag, zonder lawaai of vuil.
Portas/Brugs Vakbedrijf.
Bezoekers / Exposantenlijst. PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen.
Deurenrenovatie PORTAS België renovatie.
Is het mogelijk een deur aan beide kanten verschillend te bekleden? Kan PORTAS een vlakke deur veranderen in een deur met glasuitsparing en omgekeerd? Kan PORTAS woningingangsdeuren ook beveiligen tegen inbraak? Over PORTAS PORTAS vakbedrijf vinden Copyright 2019 PORTAS België.

Contacteer ons